Restaurant

 VERSLOKET

Tijdens de lunch is ons VERSLOKET gevuld met allerlei lekkers en kun je zelf je lunch samenstellen. Verse broodjes, wraps, salades, smoothies, warme snacks en soep. Heb je weinig tijd? Neem dan iets mee. Een coffee-to-go mét een healthy taartje of  een grab&go-lunch. Op donderdag en vrijdag kun je vanaf 17 uur kun je er ook de verse daghap halen. Van het VERSLOKET kun je deze zowel warm als koud meenemen. Nieuwsgierig naar de daghap? Hou dan de nieuwspaginaFacebook of Twitter in de gaten.

Regel je de lunch voor je bedrijf of afdeling? Je kunt ook online bestellen via de webshop! Wel zo handig.

 A LA CARTE

Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten van ons à la carte-menu. We zijn trots op onze signature dishes: mooie burgers en verrassende eiergerechten. Op de kaart vind je een originele mix van gezonde gerechten en guilty pleasures om je vingers bij af te likken. Ons team zorgt dat je van alle gemakken bent voorzien, zodat jij kunt focussen op het gesprek met je zakelijke relaties of ontspannen kunt bijpraten met collega’s of vrienden.

Lunchen kan elke werkdag. Op donderdag en vrijdag is de HALL ook geopend voor het diner. Nieuwsgierig naar onze lunch- of dinerkaart? Je kunt ze hieronder bekijken.

Kom je met de kinderen? Gezellig! Voor onze jonge gasten hebben we een leuk kindermenu!

 BORREL

Na werktijd een gezellig borrel met vrienden, collega’s of zakenrelaties?

Kies dan voor een borrelplank of ga voor de kleine gerechtjes van het BARFOODmenu. To share, or not to share… dat is aan jou!

Met onze mooie wijnen, verrassende speciaalbieren en verkwikkende frisdranken maak je de borrel compleet.

High Tea

Een middagje bijkletsen? Met volop thee en lekkere hapjes?!? Ook dát kan bij de HALL | burgerEI & zakenlui. Elke werkdag tussen 14:00 en 17:00 serveren wij een uitgebreide High Tea. Van te voren reserveren is wel noodzakelijk!

Meer informatie vind je hier.

Gezond en lekker voor iedereen

We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus is er standaard voldoende keuze voor mensen met een voedselallergie (lactose, gluten, noten) of speciaal dieet. Is je allergie of dieet minder gangbaar? Laat het ons dan van te voren weten. Dan zorgen we dat er ook voor jou iets lekkers op tafel komt.

Werken

Restaurant burgerEI & zakenlui ligt aan de rand van bedrijventerrein Middelland in Woerden. Ben je wat vroeg voor een afspraak bij een van de bedrijven in de buurt? Klap je laptop dan open aan een van onze tafeltjes. Je kunt gratis gebruikmaken van het snelle WIFI-netwerk. Ook ben je van harte welkom voor een werkoverleg onder het genot van een lekkere kop koffie of thee of verse lunch. Gezelschappen vanaf 8 personen kunnen terecht in ons lunchLOKAAL, voor een private lunch of private dinner. Informeer naar de mogelijkheden.

MENU

Benieuwd naar het menu? Onze Lunch, Borrel, Diner, Dessert kaart geven u een kijkje in de keuken. Voor onze kleine gasten hebben we een kinderlunch en -diner kaart.

Nieuwe openingstijden van het restaurant!!

MA-DI-WO
open van 8:00-17:00 voor koffie | lunch | high tea | borrel

DO-VRIJ
open vanaf 8:00 voor koffie | lunch | high tea | borrel >> OOK VOOR DINER!!