Catering

CATERING

Broodje bestellen voor tijdens een vergadering? Een borrel op vrijdag? Iets te vieren?

De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van lunchDEAL tot dinerbuffet en van borrel tot complete culinaire invulling van een evenement of bedrijfsfeest.

 

Bekijk hieronder & hiernaast de diverse mogelijkheden voor lunch & diner. Staat er niet bij wat je zoekt? Bel of mail ons!

LUNCH

Met een zeer ruim assortiment gezonde, verse producten verzorgen wij dagelijks kakelverse lunches op locatie of in 1 van de ZAALLen. Van losse broodjes tot complete lunchDEALS en alles er tussenin.

EVENTS

Ook tijdens evenementen verzorgen wij graag de catering, of het nu op een zelf gekozen locatie, in de HALL of in één van de ZAALLen is. Een walking diner, ontbijtbuffet, beurscatering, lunch-to-go tijdens een bedrijfsuitje, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Echt iets bijzonders? Lange Tafels zorgt voor een unieke setting op onverwachte locaties. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat het je gasten aan niets ontbreekt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

DINER

Overwerkmaaltijden, een dinerbuffet, 1- 2- of 3 gangen… Het is allemaal mogelijk. Zo kun je bij ons al terecht voor dinercatering vanaf 1 persoon, want we hebben elke werkdag een verse daghap. Vanaf ca. 20 personen kun je een dinerbuffet bestellen.

We hebben een aantal buffetten samengesteld. De buffetten zijn nog naar eigen smaak en budget in te vullen met verschillende componenten. Heeft u vragen of wilt u bestellen? Stuur dan een mailtje of bel 0348 70 52 80.

Download het ma-di-wo-do buffet.

(dit buffet is overigens ook op vrijdag te bestellen)

Binnenkort meer info over het soep & bammetjes buffet.

GEZOND EN LEKKER VOOR IEDEREEN

We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus we houden graag rekening met mensen met een voedselallergie (lactose, gluten, noten) of speciaal dieet. Is je allergie of dieet minder gangbaar? Laat het ons van te voren weten. Dan zorgen wij dat er ook voor jou iets lekkers op tafel komt.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!