Catering

CATERING

Broodje bestellen voor tijdens een vergadering? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering.

LUNCH

Buurman & Buurman verzorgt al jaren de catering voor diverse bedrijven. Daar gaat de Buurman mee verder onder de naam “de HALL”. Met een zeer ruim assortiment gezonde, verse producten verzorgen wij dagelijks kakelverse lunch op locatie. Van losse broodjes tot complete lunchDEALS en alles er tussenin. Bezorgen? In Woerden bezorgen we gratis bij bestellingen boven de € 30. Ook buiten Woerden bezorgen is mogelijk. Hiervoor hanteren we aangepaste bezorgtarieven. Bel ons even op 0348-705280

DINER

Van overwerkmaaltijden tot dinerbuffet. Het is allemaal mogelijk. Je kunt bij ons terecht voor dinercatering vanaf … personen. Bel voor de hap van de dag!

EVENTS

Ook tijdens evenementen verzorgen wij graag de catering, of het nu op een zelf gekozen locatie, in de HALL of in één van de ZAALLen is. Een walking diner, ontbijtbuffet, beurscatering, lunch-to-go tijdens een bedrijfsuitje, de mogelijkheden zijn eindeloos. Echt iets bijzonders? Lange Tafels zorgt voor een unieke setting op onverwachte locaties. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat het je gasten aan niets ontbreekt. Neem voor meer informatie contact met ons op.

BESTELLEN?

Op dit moment zijn we bezig met de webshop. Wil je nu wat bestellen? Bel even of kom langs!

GEZOND EN LEKKER VOOR IEDEREEN

We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus is er standaard voldoende keuze voor mensen met een voedselallergie (lactose, gluten, noten) of speciaal dieet. Is je allergie of dieet minder gangbaar? Laat het ons dan van te voren weten. Dan zorgen we dat er ook voor jou iets lekkers op tafel komt.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!