XXL BBQ met the Beast

Iets te vieren en wil je er echt een knalfuif van maken?

Zoek je een ultieme invulling voor de jaarlijkse bedrijfsBBQ?

Wil je een bedrijfsfeest of personeelsfeest op een onvergetelijke manier afsluiten?

de HALL | burgerEI & zakenlui laat op dit soort evenementen graag ‘The Beast” los!

The Beast

The Beast is een flink uit de kluiten gewassen, zelfgebouwde BBQ. Oude industriële onderdelen kregen een nieuw leven in de vorm van deze BBQ met 3 verschillende compartimenten. Elk compartiment heeft een functie: Van ‘Low & Slow” tot direct grillen.

De Beast is een echte eyecatcher, die kan worden ingezet voor grote evenementen in de HALL, op het bedrijf, bij een vereniging of op een andere plek.

Het Menu

Om The Beast optimaal tot zijn recht te laten komen, hebben we een uniek BBQmenu samengesteld. Een culinaire BBQ voor de ultieme BBQbeleving.

Low & Slow, High & Fast… het komt allemaal aan de orde in dit complete BBQ arrangement.

Van amuse van de BBQ tot heerlijk dessert en van huisgerookte zalm tot bijzondere short ribs.

Voor iedereen

We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus we houden graag rekening met mensen met een voedselallergie (lactose, gluten, noten) of speciaal dieet. Laat het ons wel even van te voren weten. Dan zorgen wij dat de BBQ ook voor deze gasten een feestje wordt.

Overal

Een BBQ feest met the Beast kan overal, zolang er maar voldoende ruimte is voor the Beast zelf. Bij u op locatie, ergens in het weiland, of “gewoon” op het terrein van de HALL zelf.

Offroad.catering

Onder de noemer offroad.catering verzorgt de HALL | burgerEI & zakenlui de catering van zowel grote als kleine evenementen. Zo ook BBQ catering. Voor de kleinere evenementen verwijzen we u graag naar onze BBQ buffetten en arrangementen. Heeft u een groter evenement, dan is offroad.catering in combinatie met the Beast de oplossing!

Belastingtip!

Sinds de invoering van de *WKR (werkkostenregeling)
 is het interessant een personeelsfeest op eigen terrein te organiseren. De WKR stelt namelijk dat ‘personeelsevents’ moeten worden gezien als loon voor de werknemer of opgenomen moeten worden in de vrije ruimte binnen de WKR. Evenementen georganiseerd op eigen terrein vallen volledig buiten de WKR en worden dus niet belast. Dit kan flinke financiële voordelen opleveren.

 

*WKR – werkkostenregeling
De nieuwe werkkostenregeling sluit deuren, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden. Een event op het eigen terrein (lees: binnen de grenzen van het eigen bedrijfsterrein) is fiscaal 100% aftrekbaar en valt niet in de vrije ruimte van 1,2%.

Interesse in een BBQ met the Beast? Bel dan naar 0348-705280 of stuur een mailtje!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

I.v.m. diverse besloten evenementen:

donderdag 12 APRIL
de hele dag gesloten!!!


 >> vrijdag zijn we er weer voor iedereen!!

excuus voor het ongemak.