de HALL zoekt collega’s

De HALL bruist!

Op werkdagen is de HALL dé plek voor zakenlui, technici, bouwlui, leerlingen, foodies en “gewone” burgers. Er wordt vergaderd, getraind, gewerkt en vooral ook heel lekker gegeten en geborreld. De HALL heeft een industrieel interieur, dat aansluit bij de bedrijvigheid en beleving van de technische bedrijvigheid in het pand. De gerechten uit onze á la carte kaart  worden uitstekend gewaardeerd door onze gasten. Zo is de HALL o.a. bekend om zijn formidabele burgers. Eén van die burgers heeft zelfs de 4e prijs gewonnen tijdens de verkiezing ‘Beste Burger van NL Finest’.

Deel uit maken van de HALLcrew?! Het kan!! De vacatures voor de HALL in Woerden >>

Vacature gastvrouw/-heer

de HALL | burgerEI & zakenlui zoekt het neusje van de zalm. Je weet wel, zo’n gastheer-/vrouw voor wie de gasten steeds weer terugkomen en die ‘de vloer’ goed kan aansturen.

Er stroomt gastvrijheid door je aderen, hebt oog voor detail en straalt een hoog hospitality niveau uit. Je geeft de gasten een zeer gastvrij welkom en doet graag net dat stapje extra om hen een unieke beleving te geven. Het neusje van de zalm dus.

Ben jij dat? En steek je graag de handen uit de mouwen, weet je tijdens piekmomenten goed het overzicht te bewaren, kun je goed samenwerken en communiceren met zowel de klant als je collega’s?

Dit is misschien wel de allerleukste #vacature in de horeca van gemeente Woerden!

Vacature bediening

de HALL | burgerEI & zakenlui zoekt mensen die kunnen knallen met een glimlach. Ofwel: collega’s in de bediening! En niet zomaar collega’s, maar collega’s die echt het verschil maken. De kersen op de taart zeg maar.

Mensen die graag de handen uit de mouwen steken en hun hoofd cool kunnen houden, ook tijdens piekmomenten. Van die mensen die met plezier nét even dat stapje extra doen voor de gasten (en voor hun collega’s!). Goed samenwerken en communiceren met zowel de klant als je collega’s is ook heel belangrijk.

Zoek je een bijbaan in de horeca, naast studie of ander werk?? Dan is dit je kans! Het aantal uren is flexibel: Van één tot meerdere avonden in de week tot een dag in het weekend.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!