LegoHALL in de herfstvakantie!

De tweede editie van LegoHALL wordt nóg leuker:

maar liefst twee keer zoveel bouwstenen | grotere expositie in aparte ruimte met meer bouwwerken | DUPLO hoek voor kleine bouwfanaten | bouwwedstrijd met giga mooie prijzen | brunch op zondag!!

Het Lego walhalla wordt ook deze keer geopganiseerd i.s.m. Jan’s Steen uit Woerden.

bouwen, bouwen en nog eens bouwen

Tijdens LegoHALL kun je bouwen tot je er bij neer valt. Of je nu wel of niet mee doet aan de wedstrijd maakt niet uit.Er ligt een bizarre berg Lego. Allerlei grondplaten, ‘normale’ bouwstenen en bijzondere elementen. Laat je fantasie gaan en ga aan de slag. Even geen inspiratie? Jan’s Steen zorgt voor bouwtekeningen en inspiratie materiaal. Dus no worries!

The big stuff

Tijdens de eerste editie bleek, dat er ook al veel kleine bouwfanaten zijn. Speciaal voor deze bouwmeesters brengt Jan’s Steen DUPLO mee. Dus ook zij zijn welkom bij LegoHALL. Kinderen tot 3 jaar moeten wel hun eigen begeleiding meenemen.

bouwwedstrijd

Build your future… het thema van de bouwwedstrijd: de toekomst. Beginnen bij jou alle radartjes al te draaien als je aan de toekomst denkt? Maak jij tijdens LegoHALL het mooiste Lego bouwsel, toekomstproof??

Dan maak jij kans op 1 van de 3 prachtige Lego bouwsets beschikbaar gesteld door Jan’s Steen.

Alle bouwwerken worden op de foto gezet en aan het einde van LegoHALL beoordeeld voor Jan van Jan’s Steen en de tweekoppige kinderjury, Juul en Yvar.

Burgers Bouwen

Als we dan toch aan het bouwen zijn… build your own burger!

Dus luister vooral niet naar paps en mams, als ze zeggen, dat je niet met je eten mag spelen 😉

de HALL heeft nl. een heel speciaal kindermenu: do-it-yourself! Alle toppings komen apart, zodat ze hun eigen burger (of clubsandwich of hotdog) naar eigen smaak kunnen pimpen en op kunnen bouwen.

Bevalt het burgers bouwen wel? Mooi! Want bij je kindermenu krijg je een super cool en exclusief bouwpakketje voor een echte Lego Burger.

High tea

Tip: Terwijl de kinderen lekker aan het Lego’en zijn, is het natuurlijk heerlijk om met vrienden of familie gezellig bij te kletsen en thee te leuten. Uitgebreid genieten van taartjes, sandwiches en allerlei ander lekkers… en de kids vermaken zich prima met de Lego. GENIETEN!

Om teleurstelling te voorkomen: Reserveren voor de high tea is noodzakelijk! Meer info over high tea in de HALL >>

NIEUW: Brunch op zondag!

De laatste zondag van de herfstvakantie. Prima momentje om gezellig met z’n allen aan te schuiven voor een uitgebreide brunch:

luxe vleeswaren uit ambachtelijke worstmakerij van Ferry Lempers uit Linschoten | gerookte zalm | kraakverse salades | knapperig brood | huisgemaakte soepen | verrassende warme brunchgerechten | desserts

Voor €19,50 kun je aanschuiven en genieten van al het lekkers. Kinderen betalen €17 en dat is incl. toegang LegoHALL én een unieke Legoverrassing! Kinderen onder de drie zijn gratis. ( Zij mogen onder begeleiding wel gaan  bouwen in LegoHALL, maar krijgen geen Lego verrassing vanwege de kleine onderdelen. ) Meer info over de LegoBRUNCH>>

wifi & flexwerken

Tijdens LegoHALL is het prima flexwerken in de HALL. En neem vooral de kinderen mee!

Plug in in de HALL, maak gebruik van de gratis WiFi en werk je email bij of maak dat ene verslag nog even af. Goeie kop koffie on-the-side… misschien zelfs wel een homemade cheesecake erbij, of zo’n guilt free taartje van Sharp Sharp.

 

Geen zin om te werken? Pak één van de tijdschriftjes, of spreek af met je vriendinnen voor zo’n gezellige high tea.

Bouw mee aan de toekomst van een ander kind!

Tijdens LegoHALL kun je ook nieuwe en tweedehands Lego sets kopen. Van elke aankoop bij Jan’s Steen, gaat een deel van de opbrengst naar de stichting ‘Build Someone’s Future’. De stichting ondersteunt kinderen in Sri Lanka bij de eerste levensbehoeften en educatie. Hoe mooi is het dat je speelgoed koopt en tegelijkertijd een ander kind helpt!

LEGOHALL

openingstijden & entree

 

donderdag 25 oktober | vrijdag 26 oktober | van 9:00-19:00

 

zondag 28 oktober | van 10:00-15:00

 

entree €3 | incl. €0,50 korting op een consumptie bij de HALL

kinderen tot 3 jr. gratis

 

gratis parkeren

I.v.m. besloten evenement

vrijdag 16 november
 

tot 17:00 geopend voor

koffie, thee & lunch!

 >> vanaf 17:00 is de HALL gesloten. Dus helaas geen diner op vrijdag 16 november.