Spiksplinternieuw Lego Event!

In de eerste 2 weken van de zomervakantie, op donderdag en vrijdag, wordt de HALL omgetoverd tot LegoHALL, een regelrecht Lego walhalla. de HALL organiseert dit in samenwerking met Jan’s Steen uit Woerden.

Er is ook een expositie van mega mooie Lego bouwwerken en een bouwwedstrijd!

bouwen en expositie

In ZAALL 1 wordt een flinke berg Lego gestort, waar de kinderen zelf mee aan de slag kunnen. Er is ook begeleiding in de ZAALL.

Mochten de bouwmeesters even geen inspiratie hebben, dan kunnen ze inspiratie opdoen door de expositie van bijzondere Lego bouwwerken te bekijken. Geheid dat ze dan weer lekker aan de slag kunnen!

bouw en win!

Maak jij tijdens LegoHALL het mooiste Lego bouwsel?? Dan maak jij kans op 1 van de 3 prachtige Lego bouwsets beschikbaar gesteld door Jan’s Steen.

Zó kom je de zomervakantie wel door!!

Beschouw je jezelf als een echte Lego expert?? Meld je dan aan als kinder-jurylid! Schrijf erbij waarom juist jíj in de jury moet en wie weet wordt jij ons derde jurylid!

Aanmelden kan via info@jans-steen.com.

Lego & lekker eten

Terwijl de kinderen lekker aan het Lego’en zijn, kunnen ouders of opa’s & oma’s genieten van taartjes en koffie, of van een heerlijke lunch op het terras: Formidabele burgers, rijkelijk belegde broodjes en kraakverse salades.

Ook een goed idee: Reserveer een tafel voor de BBQJULI! Kom met vrienden en familie uitgebreid genieten van allerlei lekkers van de BBQ en de kids vermaken zich prima met de Lego. Fijn om zo de vakantie te starten!

Lego & thuiswerken

Wat is er nu lastiger, dan thuiswerken terwijl de kids de hele tijd om je heen hangen?!
En hoe fijn zou het zijn, als jij lekker kan genieten van een Latte Macchiato, ondertussen je mail kan bijwerken en ‘thuis’ kan werken in de HALL?!

En de kinderen? Die kunnen naar hartenlust bouwen, onder begeleiding, in ZAALL 1. Ze kunnen zich vergapen aan de bijzondere Legobouwsels en meedoen aan de Lego wedstrijd. En jij kunt rustig werken in de HALL en gratis gebruik maken van de WiFi. Goeie deal, toch?!

Goede Doel

Tijdens LegoHALL kun je ook nieuwe en tweedehands Lego sets kopen. Bij elke aankoop die wordt gedaan bij Jan’s Steen, gaat een deel van de opbrengst naar de stichting ‘Build Someone’s Future’. De stichting Build Someone’s Future ondersteunt kinderen in Sri Lanka bij de eerste levensbehoeften en educatie. Hoe mooi is het dat je speelgoed koopt en tegelijkertijd een ander kind helpt!

LEGOHALL

donderdag 19 juli  |  vrijdag 20 juli  |  donderdag 26 juli  |  vrijdag 27 juli

van 10:00 tot 20:00  |  gratis entree

I.v.m. een besloten evenement:

vrijdag 28 september
 

vanaf 14:00 geopend voor
borrel,burgers, steak & egg
en ander lekkers!!!


 >> Tot 14:00 is de HALL gesloten i.v.m. groot evenement.