LegoHALL in de meivakantie!

We verheugen ons al op de derde editie van LegoHALL!! Jij ook?

1-2-3-4 mei is het zo ver!

Natuurlijk met: mega veel bouwstenen | DUPLO hoek voor kleine bouwfanaten | bouwwedstrijd met giga mooie prijzen. MAARRR… er is meer! We kunnen er nog niet veel over zeggen, maar er zijn plannen voor een workshop stopmotion filmpjes maken met Lego tijdens LegoHALL. EN, ook leuk, mocht je naar AnnexCinema gaan, om De Lego Film 2 te bekijken… bewaar je bioskoopkaartje dan goed!

Het Lego walhalla wordt ook deze keer georganiseerd i.s.m. Jan’s Steen uit Woerden.

Naar de film geweest?

Ben jij naar de vette film : De Lego Film 2 geweest in AnnexCinema? Bewaar jouw bioscoopkaartje dan goed! Hang ‘m op je prikbord, of plak ‘m op de koelkast, stop ‘m in je kluis… Wat je ook doet: Bewaar ‘m goed!

Neem ‘m mee naar LegoHALL en ruil ‘m daar om voor een Lego poppetje uit De Lego Film 2! Gratis!

Deze actie is i.s.m. AnnexCinema en Jan’s Steen.

bouwen, bouwen en nog eens bouwen

Tijdens LegoHALL kun je bouwen tot je er bij neer valt. Of je nu wel of niet mee doet aan de wedstrijd maakt niet uit. Er ligt een bizarre berg Lego. Allerlei grondplaten, ‘normale’ bouwstenen en bijzondere elementen. Laat je fantasie gaan en ga aan de slag. Even geen inspiratie? Jan’s Steen zorgt voor bouwtekeningen en inspiratie materiaal. Dus no worries!

The big stuff

Tijdens de eerste editie bleek, dat er ook al veel kleine bouwfanaten zijn. Speciaal voor deze bouwmeesters brengt Jan’s Steen DUPLO mee. Dus ook zij zijn welkom bij LegoHALL. Kinderen tot 3 jaar moeten wel hun eigen begeleiding meenemen.

bouwwedstrijd

Wist je dat je met Lego ook lekker kunt koken… Heb jij altijd al de grootste burger willen bouwen? Of heb jij zo je eigen idee van de perfecte verjaardagstaart?? Mooi! Want deze editie is het thema van de bouwwedstrijd: eten! Bedenk het meest originele recept, maak er een prachtig bouwwerk van en wie weet win jij 1 van de 3 prachtige Lego bouwsets! Nog wat inspiratie: Bouw een pizza, een foodtruck, een zak met friet, kleurrijke sushi, een club sandwich, een restaurant, een picknick…

De Lego bouwsets zijn beschikbaar gesteld door Jan’s Steen.

Alle bouwwerken worden op de foto gezet en aan het einde van LegoHALL beoordeeld voor Jan van Jan’s Steen een kinderjury.

wifi & flexwerken

Tijdens LegoHALL is het prima flexwerken in de HALL. En neem vooral de kinderen mee!

Plug in in de HALL, maak gebruik van de gratis WiFi en werk je email bij of maak dat ene verslag nog even af. Goeie kop koffie on-the-side… misschien zelfs wel een homemade cheesecake erbij, of zo’n guilt-free taartje van Sharp Sharp.

 

Geen zin om te werken? Pak één van de tijdschriften, of spreek af met je vriendinnen voor een gezellige high tea.

Bouw mee aan de toekomst van een ander kind!

Tijdens LegoHALL kun je ook nieuwe en tweedehands Lego sets kopen. Van elke aankoop bij Jan’s Steen, gaat een deel van de opbrengst naar de stichting ‘Build Someone’s Future’. De stichting ondersteunt kinderen in Sri Lanka bij de eerste levensbehoeften en educatie. Hoe mooi is het dat je speelgoed koopt en tegelijkertijd een ander kind helpt!

LEGOHALL

openingstijden & entree

 

woensdag 1 mei | donderdag 2 mei | vrijdag 3 mei | zaterdag 4 mei

binnenkort meer info!

Valentijnsdag!

All you need is love!
En een échte Valentijnsburger! 


Onder de reserveringen van 14 februari verloten wij een grand dessert voor twee.
Reserveer dus snel!

Reserveer