BUURMAN & BUURMAN = VERSLOKET!!

Buurman & Buurman, een begrip in Woerden. Verse maaltijden van verse producten. Mooie groenten, goed vlees, verse kruiden. Geen pakjes en zakjes en bewust gebruik van zout & suiker. Door gebruik van goede producten heb je ook helemaal geen smaakversterkers nodig, dus die gebruiken we dan ook niet. Deze vaste waarden van Buurman & Buurman hebben we ingelijfd in de HALL | burgerEI & zakenlui onder de noemer DAGHAP.

Op maandag t/m vrijdag kun je de daghap afhalen bij de HALL tot 18:00. Stuk voor stuk hartverwarmende gerechten waar je blij van wordt. Pasta’s, stoofgerechten… Regelrecht comfortfood dus!

Bestel de daghap van te voren, zodat wij kunnen zorgen dat het voor je klaar staat. Warm, zodat je gelijk kunt aanvallen als je thuis komt, of koud, zodat je de daghap kunt opwarmen op het moment dat het jou uitkomt.

Ideaal voor de drukke dagen thuis. Je kunt de gerechten afhalen (#takeout) bij de HALL. Vlakbij de afrit Woerden van de A12.

Bekijk hieronder hoe je de gerechten van het VERSLOKET kunt bestellen & afhalen.

HET MENU

Benieuwd naar het menu?

Op de pagina bestellen kun je de gerechten terugvinden & via deze pagina kun je ook bestellen. Even naar beneden scrollen, en dan vind je het vanzelf.

Volg je ons op facebook, linkedin of twitter? Dan komt het weekmenu vanzelf voorbij gedurende de week.

Voor het meeste up-to-date nieuws kun je het beste even bellen naar de keuken: 0348-705280.

BESTELLEN?

Kom je afhalen? Om teleurstelling te voorkomen, is het handig, als je van te voren je bestelling doorgeeft. Je kunt even bellen, of bestellen via de bestel-pagina. Graag horen we dan ook, of je het gerecht warm of koud mee wil nemen. Warm is handig, als je het toch gelijk opeet. Koud is handig, voor als je de maaltijd wil bewaren voor een ander moment. Even opwarmen in magnetron of oven en klaar!

Bestellingen graag niet via facebook of andere social media plaatsen!

Bestel je grotere hoeveelheden, dan kun je de gerechten ook laten bezorgen.

AFHALEN ( #takeout)  €7,50

Als je komt afhalen, geef dan wel van te voren even je bestelling door! Dan zorgen wij dat het klaar staat.

maandag – dinsdag – woensdag >> tot 18:00

donderdag – vrijdag >> tot 20:00

RESTAURANT (#eatin) €10

De daghap wordt op werkdagen ook geserveerd in het restaurant. Elke werkdag tijdens lunch en op donderdag en vrijdad ook tijdens het diner.

maandag – dinsdag – woensdag >> tot 17:00

donderdag – vrijdag >> tot 20:00

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!