BUURMAN & BUURMAN = VERSLOKET!!

Buurman & Buurman, een begrip in Woerden. Verse maaltijden van verse producten. Mooie groenten, goed vlees, verse kruiden. Geen pakjes en zakjes en bewust gebruik van zout & suiker. Door gebruik van goede producten heb je ook helemaal geen smaakversterkers nodig, dus die gebruiken we dan ook niet. Deze vaste waarden van Buurman & Buurman hebben we ingelijfd in de HALL | burgerEI & zakenlui onder de noemer VERSLOKET.

I.p.v. elke werkdag een ander gerecht op het menu, zoals bij Buurman & Buurman het geval was, hebben we nu elke week keuze uit 3 gerechten: de daghap, de steak van de week en de catch of the day. Stuk voor stuk vers & lekker.

Ideaal voor de drukke dagen thuis. Je kunt de gerechten afhalen (#takeout) bij de HALL. Vlakbij de afrit Woerden van de A12.

Keertje geen zin in rommel thuis? Schuif dan lekker aan in het restaurant (#eatin) en bestel een biertje of een wijntje erbij. Dan smaakt die daghap nog lekkerder!

Bekijk hieronder hoe je de gerechten van het VERSLOKET kunt bestellen & afhalen.

Geen gekke dingen, geen poespas. Wat dan wel? Stoere stamppotjes, een mooie stoof, lekkere pasta’s… dat soort gerechten kun je verwachten als daghap!

#takeout €7,50

#eatin €10

Een mooi stukje vlees. Sukade, diamanthaas, shortrib (stoere runderribs)… Met seizoensgroenten voor erbij, en iets van aardappeltjes of iets anders lekkers.

#takeout & #eatin

€15

Vrijdag visdag?  Waarom? Je kunt elke dag wel vis eten toch? Met risotto, een mooie puree, verse groenten… Net wat lekker bij de vis past!

#takeout & #eatin

€15

Zowel de HALL als Buurman en Buurman staan bekend om de hartverwarmende soepen! Enne… omdat soep nu eenmaal lekkerder wordt, als ‘ie de tijd heeft gekregen om op smaak te komen, hebben wij geen soep van de dag, maar soep van gister 😉

HET MENU

Benieuwd naar het menu?

Op de pagina bestellen kun je de gerechten terugvinden & via deze pagina kun je ook bestellen. Even naar beneden scrollen, en dan vind je het vanzelf.

Volg je ons op facebook, linkedin of twitter? Dan komt het weekmenu vanzelf voorbij gedurende de week.

Voor het meeste up-to-date nieuws kun je het beste even bellen naar de keuken: 0348-705280.

BESTELLEN?

Kom je afhalen? Om teleurstelling te voorkomen, is het handig, als je van te voren je bestelling doorgeeft. Je kunt even bellen, of bestellen via de bestel-pagina. Graag horen we dan ook, of je het gerecht warm of koud mee wil nemen. Warm is handig, als je het toch gelijk opeet. Koud is handig, voor als je de maaltijd wil bewaren voor een ander moment. Even opwarmen in magnetron of oven en klaar!

Bestellingen graag niet via facebook of andere social media plaatsen!

Bestel je grotere hoeveelheden, dan kun je de gerechten ook laten bezorgen.

AFHALEN ( #takeout)

Als je komt afhalen, geef dan wel van te voren even je bestelling door! Dan zorgen wij dat het klaar staat.

maandag – dinsdag – woensdag >> tot 18:00

donderdag – vrijdag >> tot 20:00

RESTAURANT (#eatin)

Deze gerechten worden op werkdagen ook geserveerd in het restaurant. Naast de burgers en andere gerechten, kun je dus ook uit 1 van de gerechten van het versloket kiezen. Zowel tijdens lunch als tijdens diner.

maandag – dinsdag – woensdag >> tot 17:00

donderdag – vrijdag >> tot 20:00.

Nieuwe openingstijden van het restaurant!!

MA-DI-WO
open van 8:00-17:00 voor koffie | lunch | high tea | borrel

DO-VRIJ
open vanaf 8:00 voor koffie | lunch | high tea | borrel >> OOK VOOR DINER!!