BUURMAN & BUURMAN = VERSLOKET!!

Buurman & Buurman, een begrip in Woerden. Verse maaltijden van verse producten. Mooie groenten, goed vlees, verse kruiden. Geen pakjes en zakjes en bewust gebruik van zout & suiker. Door gebruik van goede producten heb je ook helemaal geen smaakversterkers nodig, dus die gebruiken we dan ook niet. Deze vaste waarden van Buurman & Buurman hebben we ingelijfd in de HALL | burgerEI & zakenlui onder de noemer VERSLOKET.

Op maandag t/m vrijdag kun je de DAGhap afhalen bij de HALL tot 18:00. Als je ‘m van te voren bestelt, kunnen wij zorgen dat het voor je klaar staat. Warm, zodat je gelijk kunt aanvallen als je thuis komt, of koud, zodat je de DAGhap kunt opwarmen op het moment dat het jou uitkomt.

Ideaal voor de drukke dagen thuis. Je kunt de gerechten afhalen (#takeout) bij de HALL. Vlakbij de afrit Woerden van de A12.

Je hebt op donderdag & vrijdag naast de DAGhap ook keuze uit de gerechten op de kaart en de steak van de week en de catch of the day. Ook deze kun je afhalen. Deze gerechten kun je alleen warm meenemen en worden a la minute voor je bereid. Ze staan dus niet klaar, waardoor je er even (kort) op moet wachten.

Handig om te weten: Afhalen op donderdag en vrijdag kan tot 20:00!

Bekijk hieronder hoe je de gerechten van het VERSLOKET kunt bestellen & afhalen.

Geen gekke dingen, geen poespas. Wat dan wel? Stoere stamppotjes, een mooie stoof, lekkere pasta’s… dat soort gerechten kun je verwachten als daghap!

#takeout €7,50

#eatin €10

Een mooi stukje vlees. Sukade, diamanthaas, shortrib (stoere runderribs)… Met seizoensgroenten voor erbij, en iets van aardappeltjes of iets anders lekkers.

#takeout & #eatin

€15

Vrijdag visdag?  Waarom? Je kunt elke dag wel vis eten toch? Met risotto, een mooie puree, verse groenten… Net wat lekker bij de vis past!

#takeout & #eatin

€15

Zowel de HALL als Buurman en Buurman staan bekend om de hartverwarmende soepen! Enne… omdat soep nu eenmaal lekkerder wordt, als ‘ie de tijd heeft gekregen om op smaak te komen, hebben wij geen soep van de dag, maar soep van gister 😉

HET MENU

Benieuwd naar het menu?

Op de pagina bestellen kun je de gerechten terugvinden & via deze pagina kun je ook bestellen. Even naar beneden scrollen, en dan vind je het vanzelf.

Volg je ons op facebook, linkedin of twitter? Dan komt het weekmenu vanzelf voorbij gedurende de week.

Voor het meeste up-to-date nieuws kun je het beste even bellen naar de keuken: 0348-705280.

BESTELLEN?

Kom je afhalen? Om teleurstelling te voorkomen, is het handig, als je van te voren je bestelling doorgeeft. Je kunt even bellen, of bestellen via de bestel-pagina. Graag horen we dan ook, of je het gerecht warm of koud mee wil nemen. Warm is handig, als je het toch gelijk opeet. Koud is handig, voor als je de maaltijd wil bewaren voor een ander moment. Even opwarmen in magnetron of oven en klaar!

Bestellingen graag niet via facebook of andere social media plaatsen!

Bestel je grotere hoeveelheden, dan kun je de gerechten ook laten bezorgen.

AFHALEN ( #takeout)

Als je komt afhalen, geef dan wel van te voren even je bestelling door! Dan zorgen wij dat het klaar staat.

maandag – dinsdag – woensdag >> tot 18:00

donderdag – vrijdag >> tot 20:00

RESTAURANT (#eatin)

De DAGhap wordt op werkdagen ook geserveerd in het restaurant. De Catch of the day en de steak van de week alleen op donderdag en vrijdag. Naast de burgers en andere gerechten, kun je dus ook voor deze gerechten kiezen. Zowel tijdens lunch als tijdens diner.

maandag – dinsdag – woensdag >> tot 17:00

donderdag – vrijdag >> tot 20:00

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Donderdag 15 maart is de HALL het decor van het verkiezingscafe van OKW Woerden.  Vandaar:

DONDERDAG 15 MAART
Open tot 15:00, voor koffie, flexwerken & lunch!
Daarna gesloten, tenzij je naar de OKW bijeenkomst komt of naar het verkiezingscafe!

 
>> Handig om te weten i.v.m. het plannen van je koffie-afspraken, lunch-dates en flexwerkplek. Vrijdag zijn we weer gewoon de hele dag geopend voor iedereen!!