BBQ catering

Goed vlees, huisgemaakte marinades en sauzen, kraakverse salades, lekker brood met diverse smeersels en dips. Dat is wat je kunt verwachten van een BBQ buffet van de HALL | burgerEI & zakenlui.

de HALL | burgerEI & zakenlui heeft een passie voor lekker eten én voor vuur. En dat proef je!

Elk BBQ buffet is zowel bij u op locatie als in het restaurant te bestellen. Het “basic”, “lekker” of  “lekker luxe” BBQ buffet is de ideale invulling van een straatbarbecue, buurtfeest of verjaardag.

Maak een keuze uit de diverse bouwstenen en stel zo je ultieme barbecue buffet samen.

Vrienden of familie verrassen met een culinaire BBQ? Een keer echt uitpakken voor het personeelsfeest? “Lekker culinair” is een zeer compleet BBQ arrangement, inclusief onze Boretti houtskool BBQ’s en BBQ personeel.

Op het menu echte BBQ klassiekers en wat meer verrassende barbecuegerechten.

Bij grote evenementen zetten we graag onze BBQ trailer “the Beast” in, een echte eyecatcher. The Beast zorgt voor de unieke BBQ beleving en festival sfeer tijdens een groot personeelsfeest of verenigingsfeest.

Nieuwsgierig naar “the Beast”? Bekijk dan hier het “Beast BBQ” arrangement.

>> In onze fotogalerij, onder het kopje BBQ kun je zien, hoe zo’n barbecue van de HALL eruit ziet!

Offroad.catering

Onder de noemer offroad.catering verzorgt de HALL | burgerEI & zakenlui de catering van zowel grote als kleine evenementen. Zo ook BBQ catering. Voor de kleinere evenementen verwijzen we u graag naar onze BBQ arrangementen. Heeft u een groter evenement, dan is offroad.catering in combinatie met the Beast de oplossing!

Voor iedereen

We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus we houden graag rekening met mensen met een voedselallergie (lactose, gluten, noten) of speciaal dieet. Laat het ons wel even van te voren weten. Dan zorgen wij dat de BBQ ook voor deze gasten een feestje wordt.

Belastingtip!

Natuurlijk zijn jullie meer dan welkom om lekker te komen BBQ-en in de voor- of achtertuin van de HALL in Woerden. Maar we willen jullie ook even wijzen op de WKR: Sinds de invoering van de *WKR (werkkostenregeling)
 is het interessant een personeelsfeest op eigen terrein te organiseren. De WKR stelt namelijk dat ‘personeelsevents’ moeten worden gezien als loon voor de werknemer of opgenomen moeten worden in de vrije ruimte binnen de WKR. Evenementen georganiseerd op eigen terrein vallen volledig buiten de WKR en worden dus niet belast. Dit kan flinke financiële voordelen opleveren.

 

*WKR – werkkostenregeling
De nieuwe werkkostenregeling sluit deuren, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden. Een event op het eigen terrein (lees: binnen de grenzen van het eigen bedrijfsterrein) is fiscaal 100% aftrekbaar en valt niet in de vrije ruimte van 1,2%.

Interesse in één van de BBQ’s? Bel dan naar 0348-705280 of stuur een mailtje!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

I.v.m. diverse besloten evenementen:

donderdag 12 APRIL
de hele dag gesloten!!!


 >> vrijdag zijn we er weer voor iedereen!!

excuus voor het ongemak.