legoHALL


In de eerste 2 weken van de zomervakantie, op donderdag en vrijdag, wordt de HALL omgetoverd tot LegoHALL, een regelrecht Lego walhalla. de HALL organiseert dit in samenwerking met Jan’s Steen uit Woerden.

Er is ook een expositie van mega mooie Lego bouwwerken en er is een wedstrijd!

Bouwen en expositie

In ZAALL 1 wordt een flinke berg Lego gestort, waar de kinderen zelf mee aan de slag kunnen. Er is ook begeleiding in de ZAALL. Mochten ze even geen inspiratie hebben, dan kunnen ze inspiratie opdoen door de expositie van bijzondere Lego bouwwerken te bekijken.

Bouw & Win!

Maak jij tijdens LegoHALL het mooiste Lego bouwsel?? Dan maak jij kans op 1 van de 3 prachtige Lego sets van Jan’s Steen. Zó kom je de zomervakantie wel door!!

Lego & Lekker eten

Terwijl de kinderen lekker aan het Lego’en zijn, kunnen ouders of opa’s & oma’s genieten van taartjes en koffie, of van een heerlijke lunch op het terras: Formidabele burgers, rijkelijk belegde broodjes en kraakverse salades.

Ook een goed idee: Reserveer een tafel voor de BBQJULI! Zo kunnen jullie uitgebreid genieten van allerlei lekkers van de BBQ en de kids vermaken zich prima met de Lego!

Lego & Thuiswerken

Wat is er nu lastiger, dan thuiswerken terwijl de kids de hele tijd om je heen hangen?!
En hoe fijn zou het zijn, als jij lekker kan genieten van een Latte Macchiato, ondertussen je mail kan bijwerken en ‘thuis’ kan werken in de HALL?!

En de kinderen? Die kunnen naar hartenlust bouwen, onder begeleiding, in ZAALL 1. Ze kunnen zich vergapen aan de bijzondere Legobouwsels en meedoen aan de Lego wedstrijd. En jij kunt rustig werken in de HALL en gratis gebruik maken van de WiFi. Goeie deal, toch?!

Goede Doel

Tijdens LegoHALL kun je ook nieuwe en tweedehands Lego sets kopen. Bij elke aankoop die wordt gedaan bij Jan’s Steen, gaat een deel van de opbrengst naar de stichting ‘Build Someone’s Future’. De stichting Build Someone’s Future ondersteunt kinderen in Sri Lanka bij de eerste levensbehoeften en educatie. Hoe mooi is het dat je speelgoed koopt en tegelijkertijd een ander kind helpt!

LegoHALL

donderdag 19 juli  |  vrijdag 20 juli  |  donderdag 26 juli  |  vrijdag 27 juli

van 10:00 tot 20:00  |  gratis entree

de HALL | burgerEI & zakenlui  |  Korenmolenlaan 4  |  WoerdenI.v.m. diverse besloten evenementen:

donderdag 28 JUNI
is de HALL

tot 15:00 geopend!!!


 >> geen diner dus.
Dit i.v.m. groot besloten evenement.
Excuus voor het ongemak.