Smokey Fridays are here again!

We hebben er maanden naar uitgekeken. Maar het is zover!! De Smokey Fridays are here again!

In de achtertuin van de HALL | burgerEI & zakenlui staan de Boretti houtskool BBQ’s roodgloeiend. Met passie voor vuur en lekker eten bereiden de chefs de lekkerste gerechten. Speciaal voor jou! De ultieme BBQ beleving. Van voorgerecht tot dessert en alles ertussen in > zo van het vuur op je bord.

Het BBQ menu

We beginnen met een kleine kaasfondue. “Van de BBQ?” horen we je denken? JA! Met lekker brood erbij om te dippen. Daarna:
Reuzengamba’s, stoere runderribs met een heerlijke kruidenrub, een sappig gegrild piepkuiken, een mooi stuk rundvlees. Het komt allemaal voorbij! Alles wordt aan tafel geserveerd. Je hoeft niet in de rij te gaan staan, of langs een buffet.

Hou je ergens niet van? Geef het dan aan bij de reservering. Of sla gewoon een rondje over. Er komt genoeg voorbij!

Kleine kans, maar stel dat je nog trek hebt: Geen probleem. Dan krijg je van ons gewoon nog een extra portie van het één of ander.

Liever vega? Dat kan ook. Graag wel van te voren aangeven, zodat de chefs een lekker BBQmenu op basis van groente voor je kunnen voorbereiden.

Uiteraard komen er kraakverse salades op tafel. En frietjes. Gewoon, omdat het kan! Als dessert hebben we perzik van de BBQ, met pistachenootjes en boerenijs.

KIDSPROOF

Kom je met kinderen? Leuk! Buiten is er genoeg ruimte om te spelen. Verder zijn er wegstreeppuzzels voor de bollebozen, en kleurplaten voor de creatievelingen. En… kids eten tijdens de zomervakantie een GRATIS burgertje!

We hebben 2 kindermenu’s. Voor de kids die blij zijn met een burgertje en frietjes hebben we een burgermenu. Voor de kleine BBQ fanaten en jonge carnivoren, die wel wat meer lusten van de BBQ dan alleen een burgertje hebben we een JUNIOR BBQmenu. Zij kunnen 3 items kiezen uit het volwassenen BBQ menu. Vooraf kunnen ze lekker meedoen met de kaasfondue en als dessert een N’ice ijsje op een stokje. Ieder kent zijn eigen kind het beste, dus je kunt zelf kiezen, voor welk kindermenu jullie gaan.

Extra fijn:  Tijdens de zomervakantie eten alle kinderen tot 12 jaar een gratis burgertje bij de HALL, ook tijdens Smokey Fridays! Genoeg reden om gezellig met de hele familie te komen BBQ’en! Let op: alleen burgertjes gratis, voor de rest van het BBQ kindermenu – het heerlijke N’ICE ijsje of de frietjes – betaal je wel. Dus dan het Kids Burger Menu geen €10, maar €4,50.

Tot vrijdag!

Smokey Friday, is echt een complete avond genieten. Met het gezin, met familie, vrienden of met collega’s. Of gewoon lekker met z’n tweetjes. Net wat je wil.

Met mooi weer is de BBQ in de achtertuin van de HALL. Valt het weer tegen? Geen nood. Dan staan de chefs voor u buiten, maar mogen de gasten plaatsnemen in het restaurant.

De avonden starten om 18:00.

de data:

30 juni | 7 juli | 14 juli | 21 juli | 28 juli | 4 aug | 11 aug

BELANGRIJK >> Vooraf reserveren is noodzakelijk! Je kunt reserveren door een mailtje te sturen of te bellen naar 0348-705280

 

 I.v.m. diverse besloten evenementen:

donderdag 28 JUNI
is de HALL

tot 15:00 geopend!!!


 >> geen diner dus.
Dit i.v.m. groot besloten evenement.
Excuus voor het ongemak.